WattGroen?

Wie of wat zijn WattGroen? 

WattGroen is opgericht door Dolf Jansonius en Wim Bartol. Wij hebben vanuit verschillende perspectieven interesse in groene energie. Ik (wim) vindt het onbegrijpelijk dat er vanuit Den Haag niet meer subsidie, aandacht etcetera wordt gestoken in groene energie. Waarom wel  koleninstallaties, continue discussie over wel/niet kernenergie terwijl bijvoorbeeld zonneenergie een mooie niet vervuilende energiebron is. In letterlijke zin:

"VOOR NIKS GAAT DE ZON OP"

Dolf de technische man, heeft inmiddels zelf maar het initiatief genomen en inmiddels op 2 van zijn loodsen zonnepanelen geplaatst. Daarnaast heeft hij in plaats van zonnecollectoren (voor de CV) heat-pipes om het boilerwater te verwarmen. 

Beiden zijn we er echter van overtuigd dat overgang naar andere 'groene' energie bronnen alleen gebeurt als dit aantrekkelijk is voor consument of bedrijf. 'Allemaal leuk en aardig maar het moet wel wat opleveren!'. Nog geen klant ontmoet die de CO2 besparing als argument heeft gebruikt. Natuurlijk vinden we dit wel belangrijk maar niet het belangrijkste. Alleen voor het milieu is niet voldoende! Inmiddels zijn er meerdere groene energie alternatieven. Ieder met verschillende opbrengsten en/of toepassingsbereik. Zonnepanelen, wind-energie, inzet van warmtepompen voor gebruik van aardwarmte, water-warmte, lucht-warmte enzovoort. 

Wij willen groene energie voor bedrijf en consument toegankelijk maken. We hebben gekozen voor de naam WattGroen. Watt als energie en Groen om  duidelijk aan te geven dat het om schone energie moet gaan. We starten met zonnepanelen maar we gaan verder . . . 


turn-keyDe markt voor zonnepanelen is een sterk groeiende markt. Er zijn veel verschillende aanbieders: pure verkoop organisaties, energieleveranciers, installateurs en groothandels. Wij willen ons onderscheiden in een turn-key benadering. Wij doen het gehele traject van A tot Z.

De klant krijgt advies, een maatwerk offerte en wij installeren de aangeboden installatie en geven nazorg.

We willen een langdurige relatie met de klant opbouwen omdat wij ook andere groene oplossingen willen aanbieden.

Naast de turn-key benadering, vinden we  de aandacht voor de klant ook essentieel. We willen geen panelen verkopen maar  groene energie en dit een aantrekkelijke prijs.

Wij willen dan ook niet van de daken afschreeuwen hoe goed en goedkoop onze installaties zijn. Nee, we willen na een bezoek een passende  offerte neerleggen. Wij weten dat de prijs zich kan meten met iedereen in de markt! 

Daarom:

wattgroen   voor Goedkope Groene Energie!