Welkom bij Wattgroen

 

 

Wattgroen is een duurzaamheid installateur. Hierop is onze portfolio afgestemd.

 

Voordat we uw installatie komen plaatsen, zullen we eerst je huis inventariseren op grote verbruikers onder je apparatuur. Het is beter eerst het huis te inventariseren zodat je alleen koopt wat nodig is. Dit geldt voor ons gehele aanbod.

 

Daarna geven we advies over hoe jij je huis kunt verduurzamen. We starten altijd bij het hart van de installatie; de groepenkast. Deze moet voldoen aan de huidige normen als er zaken veranderen. Wij leveren groepenkasten van Attema, een zeer degelijke kast met voldoende koel capaciteit.  

 

Zo leveren we ook panelen met zeer lange garanties zoals AEG en TWS. Voor de omvormer kijken we naar uw situatie en passen dan een omvormer of een micro omvormer toe. Onze omvormers zijn van goede en bewezen kwatileit zoals Solis, Goodwe of Enphase.

 

Naast zonnepanelen leveren we ook Warmtepompen van Nibe en Energy Safe. Beide Zweedse merken van zeer goede kwaliteit. We leveren van deze merken alleen de monoblock uitvoering. Dus de gehele pomp in 1 behuizing. Deze pompen zijn werkelijk zeer stil en energie vriendelijk.

 

Onze Airco’s zijn alleen maar van a-kwaliteit; energie zuinig en STIL. Dus ook geschikt voor je slaapkamer. We leveren de merken Mitshubishi en Daikin

 

Infrarood heaters voor in huis of in je tuinhuis kunnen we ook leveren van bijvoorbeeld van Heatstrip of Heatscope. Deze heaters zijn snel door ons gemonteerd en hebben een mooie uitstraling qua design.

 

En verder: we monteren groepenkasten, kookgroepen, wandcontactdozen en nog veel meer. Op de contact pagina op onze site  kun je aangeven wat de wensen zijn. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Gedreven! Dat is......     wat we zijn.