Welkom bij Wattgroen

 

 

Wattgroen is een duurzaamheid installateur. Hierop is onze portfolio afgestemd.

 

Voordat we uw installatie komen plaatsen, zullen we eerst uw huis inventariseren op onder andere grote verbruikers onder uw apparatuur. Ook kijken we samen naar de grootte van uw woning en het gebruik. Het is beter eerst het huis te inventariseren zodat u alleen koopt wat nodig is. Dit geldt voor ons gehele aanbod.

 

Daarna geven we advies over hoe u uw huis kunt verduurzamen. We starten altijd bij het hart van de installatie; de groepenkast. Deze moet voldoen aan de huidige normen als er zaken veranderen. Wij leveren groepenkasten van Attema, een zeer degelijke kast met voldoende koel capaciteit.  

 

Zo leveren we ook panelen met zeer lange garanties zoals AEG en TWS. Voor de omvormer kijken we naar uw situatie en passen dan een omvormer of een micro omvormer toe. Onze omvormers zijn van goede en bewezen kwaliteit zoals Solaredge, Solis, Goodwe of APSystems.

 

Naast zonnepanelen leveren we ook Warmtepompen van Energy Save en  LG. Beide van zeer goede kwaliteit. We leveren van deze merken alleen de monoblock uitvoering. Dus de gehele pomp in 1 behuizing. Deze pompen zijn werkelijk zeer stil en energie vriendelijk.

 

Onze Airco’s zijn alleen maar van A-kwaliteit; energie zuinig en STIL. Dus ook geschikt voor je slaapkamer. We leveren de merken Mitshubishi en Kaisai.

 

Infrarood heaters voor in huis of in je tuinhuis kunnen we ook leveren van bijvoorbeeld van Heatstrip of Heatscope. Deze heaters zijn snel door ons gemonteerd en hebben een mooie uitstraling qua design.

 

En verder: we monteren Laadpalen, groepenkasten, kookgroepen, wandcontactdozen en nog veel meer. Op de contact pagina op onze site kunt u aangeven wat uw wensen zijn. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Gedreven! Dat is......     wat we zijn.