Laadpalen


Algemeen:

 

Wattgroen levert de Zaptec Go laadpaal.

 

De Zaptec Go maakt het mogelijk om jouw elektrische auto op een duurzame manier op te laden wanneer het jouw uitkomt. Deze prachtig ontworpen, simpele laadpaal voor thuisgebruik is verkrijgbaar in zes kleuren en zo groot als een tablet waardoor het weinig ruimte inneemt. Perfect voor in je garage of op jouw parkeerplek. De Zaptec Go sluit aan op alle elektrische voertuigen en huizen en past zijn maximale laadvermogen aan op de capaciteit van je auto. Dankzij het slimme ontwerp is het mogelijk om drie Zaptec Go laadpalen aan huis te installeren en je kunt wel 10 keer sneller opladen dan met een standaard stopcontact. Bovendien is de Zaptec Go bekroond met de hoogste veiligheidsstandaarden. Zo heeft het o.a. een geïntegreerd Type B reststroom apparaat dat de stroomonderbreker uitschakelt als er een aardingsfout in het voertuig of de laadkabel zit. Voert het kalibraties en zelftesten uit voor elke laadsessie en is het uitgerust met verschillende interne temperatuursensoren. De Zaptec Go is altijd online via wifi of 4G LTE-M en blijft up-to-date met de gratis nieuwste functies en updates dankzij zijn eigen cloud service, Zaptec Portal.

Deze Zaptec Go laadpaal in 'Asphalt Black' heeft een laadvermogen van 22kW en een Type 2 aansluiting. De voorzijde kap voor de Zaptec Go is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. De ZAP-ZM000688 behoort tot de Zaptec Go serie en heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar.

 

Zakelijk markt: voor de zakelijke markt met backoffice / MID meter is er de Zaptec Pro. Voor informatie daarover kunt u ons bellen of mailen.

   

Voor de (zakelijke) rijder is het ook mogelijk om via de Zaptec App het verbruik te zien. Hiermee kunt u bewijzen (met Zaptec Pro) aan de belastingdienst of werkgever hoeveel energie er in de auto is geladen.Opties:

  • U kunt uw laadpaal voorzien van Loadbalancing. Deze functie zorgt ervoor dat er geen overbelasting van het stroomnetwerk ontstaat. Load balancing kan op twee manieren: statisch óf dynamisch. Eigenlijk is load balancing niets anders dan de techniek om stroom te verdelen over het netwerk om overbelasting te voorkomen.  Bij Dynamic Load Balancing wordt er automatisch gemeten hoeveel stroom alle afzonderlijke apparaten in huis verbruiken. Wordt er veel stroom gebruikt in huis, dan zorgt Dynamic Load Balancing ervoor dat de laadpaal tijdelijk minder stroom gebruikt. Het opladen van de auto gaat dan iets langzamer of wordt even helemaal stopgezet. Zodra er minder stroom wordt gebruikt (bijvoorbeeld ’s nachts), gebruikt de laadpaal meer stroom en laadt de auto juist weer sneller op. 

Voorbeeld van onze laadpaal. deze wordt aan de muur bevestigd. De paal is voorzien van een stekkerdoos, waar de kabel in kan. De kabel kan via de app worden vergrendeld in de laadpaal.

Installatie:

Wattgroen kan de laadpaal monteren aan de muur van uw huis. De kabel gaat dan via uw kruipruimte naar de groepenkast. In de groepenkast plaatsen wij een passende aardlekinstallatie automaat. Daardoor zal de laadpaal onafhankelijk van uw andere apparatuur werken.

 

Voor een 3 fasen aansluiting is het noodzakelijk dat de groepenkast ook werkelijk 3 fasen is. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan Wattgroen u een voorstel doen om de huidige kast te vervangen en up-to-date te brengen. Zie daarvoor ook onze groepenkast informatie.Uw keuze, welke laadpaal moet ik hebben?

 

Wij hebben 1 standaard laadpaal voor uw huis aansluiting. Dit is de beste paal in de markt. Zaptec GO uit Noorwegen. 

Wat moet ik aanleveren voor het verkrijgen van een offerte?

1.        Foto van de plaats waar u de laadpaal wilt hebben

2.        Afstand van de laadpaal naar de groepenkast

3.       Foto van de groepenkast.

4.       Verzend de informatie naar info@wattgroen.nl

 

Binnen 2 werkdagen krijgt u de offerte in huis.

 

Heeft u vragen? kijk dan even op de contactpagina...

 

Opmerking: plaatsing alleen in Groningen, Friesland of Drenthe. Afstand boven 30 km vanaf leek gemeten is 1 euro per afstand kilometer. Dus, als u 35 kilometer van ons vandaan woont, komt er 5 euro bij de rekening op voor de afstand.