Omvormers

Omvormers zijn er in meerdere maten en soorten met allen een eigen toepassing. De onderstaande soorten zijn toepasbaar in diverse situaties.

 

Omvormers werken vaak draadloos op WiFi. Het vervangen van een router, door bijvoorbeeld het nemen van een nieuwe provider, brengt kosten met zich mee. We kunnen de omvormer opnieuw via WiFi aansluiten. De kosten hiervoor zijn 30 euro en voorrijkosten 50 euro. Beiden exclusief  21% BTW


Enphase werd opgericht in 2006 en heeft de zonne-energiesector getransformeerd met  revolutionaire micro-omvormertechnologie die zonlicht in een veilige, veerkrachtige en schaalbare energiebron omzet om ons leven van energie te voorzien. Vandaag zijn onze intelligente micro-omvormers compatibel met zo goed als alle zonnepanelen op de markt, en wanneer deze worden gecombineerd met onze bekroonde technologie voor slimme batterijen, resulteert dit in een van de best presterende, schone energiesystemen.

Het systeem van Enphase Energy geeft mensen de mogelijkheid hun eigen energie op te wekken en vervolgens te gebruiken, sparen of verkopen. Dit omvat ook onze toonaangevende app, die ongeëvenaarde gegevens en controle naar uw mobiele apparaat brengt. Voor het eerst in de evolutie van ons eeuwenoude elektriciteitsnet, kunnen mensen worden betaald voor de schone energie die ze produceren en met hun gemeenschap delen. Zo dragen ze bij aan een nieuwe energietoekomst die gebruik maakt van de zon. Deze schone, overvloedige en gratis energiebron kan ons leven van energie voorzien en uiteindelijk helpen om fossiele brandstoffen helemaal te vervangen.

Als u vandaag een huis met zonnepanelen ziet, is de kans groot dat het er een van Enphase is. We hebben meer dan 52 miljoen micro-omvormers geïnstalleerd op meer dan 2,7 miljoen huizen in 145 landen. Zo helpen we miljoenen mensen toegang te krijgen tot schone, betaalbare en betrouwbare energie terwijl we goede banen en een meer koolstofvrije toekomst voor iedereen creëren. Enphase zet mensen en energie centraal in onze gedeelde energietoekomst.


Solis, opgericht in 2005, is een van de meest ervaren en grootste fabrikanten van omvormers voor zonne-energie.

Ginlong's kosteneffectieve oplossingen voor gebruikers in woningen, bedrijven en nutsbedrijven leveren waarde op elk niveau van de toeleveringsketen voor zonne-energie, waarbij zowel huiseigenaren als bedrijven worden betrokken, evenals energieproducenten en investeerders in hernieuwbare energie over de hele wereld.

Gepresenteerd onder het merk Solis, maakt de productlijn voor zonne-omvormers van het bedrijf gebruik van innovatieve stringtechnologie om eersteklas betrouwbaarheid te leveren, gevalideerd onder de strengste internationale certificeringen.

Door een wereldwijde supply chain te combineren met R & D- en productiemogelijkheden van wereldklasse, optimaliseert Ginlong zijn Solis-omvormers voor elke regionale markt, waarbij hij zijn klanten bedient en ondersteunt met zijn team van lokale experts.