Wattgroen Portfolio Overige


Infrarood paneel buiten


Infrarood buiten paneel.

 

Volledig Zwart met rode, achter zwartpaneel weggewerkte, verwarmingselementen. Zien er prachtig uit en bedienbaar met afstand bediening (intensiviteit, timer en aan/uit). vlot leverbaar inclusief montage op locatie in Noord-Nederland

Leverbaar in 2400Watt en 3200Watt.Infrarood Paneel binnen

Een infraroodpaneel is een type verwarming dat warmte produceert door middel van infraroodstraling. Het paneel straalt warmte uit die rechtstreeks wordt geabsorbeerd door objecten en mensen in de kamer, in plaats van de lucht te verwarmen zoals bij conventionele verwarmingssystemen. Hierdoor kan een infraroodpaneel een efficiënte en comfortabele manier zijn om een ruimte te verwarmen.

Een infraroodpaneel kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld aan de muur of aan het plafond. Door het paneel aan het plafond te installeren, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de hele ruimte. Hierdoor ontstaat er een gelijkmatige en comfortabele warmte, zonder dat er koude plekken ontstaan.

Het gebruik van infraroodpanelen heeft verschillende voordelen, zoals een snelle opwarmtijd, gerichte verwarming, energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast zijn infraroodpanelen vrij van luchtcirculatie en daarmee ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Als je overweegt om een infraroodpaneel aan te schaffen, is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van het paneel en het oppervlak van de ruimte die je wilt verwarmen. Wattgroen kan je hierbij helpen en advies geven over de beste opties voor jouw situatie.