Subsidie / Geldzaken


Subsidie SNN

Klik hier voor informatie over SNN subsidies voor Particulieren en lees de nieuwste informatie.

 

Klik hier voor informatie over SNN subsidies voor Zakelijk en lees de nieuwste informatie.


Geldzaken

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan! Laat deze kans niet voorbij gaan! Het is ook voor JOU mogelijk duurzaam te leven.

 

Zonnepanelen ZONDER BTW (particulieren) in de Provincie Groningen is tegenwoordig standaard. Dus geen BTW meer voor Particulieren en je hoeft het dus ook niet terug te vragen.

 

Het is kostbaar om je huis te verduurzamen? Warmtepomp, Zonnepanelen, Meterkast, elektrisch koken?

 

MAAR NU:

 

Je kunt tegenwoordig toch geld lenen voor duurzame opties voor je huis. De geld verstrekkers kunnen mogelijk een lening verstrekken die help de kosten in totaal omlaag te brengen. Dus met lening en duurzaam wonen is het goedkoper wonen dan met de standaard gas/energie oplossing.

Zo zijn er mogelijkheden om uit te zoeken of de volgende partijen iets voor je kunnen betekenen: het WARMTEFONDS, de vereniging eigenhuisde consumentenbond en de SVn

 

Voor zeer aantrekkelijke rentes kun je terecht bij je eigen gemeente zoals bijvoorbeeld  https://www.westerkwartier.nl/fonds-wonen-westerkwartier. De rente op deze lening is slechts 1,7% Met de kosten die je kunt besparen met deze maatregelen kun je dan ook een lening betalen. Zoek bij je eigen gemeente of er mogelijkheden zijn. Bij het Westerkwartier is het geld inmiddels weer op... MAAR, GOED NIEUWS: er komt een nieuwe vulling voor de pot. Dat geeft de website van de gemeente aan. Nu alleen nog weten wanneer.

 

Wat kun je zoal doen met een energie lening:

 1. Dakisolatie
 2. Vloerisolatie
 3. Gevelisolatie
 4. Muurisolatie
 5. Hoog-rendement beglazing en isolerend glas voor monumenten
 6. HR luchtverwarming
 7. Zonneboiler
 8. (lucht) Warmtepomp
 9. Technieken voor warmteterugwinning
 10. Groene daken 
 11. Kosten voor het verkrijgen van een energielabel
 12. Zonnepanelen
 13. Participatie in collectieve energieopwekkingsprojecten

 

Er zijn meer mogelijkheden zoals het WARMTEFONDS, bij de vereniging eigenhuisde consumentenbond en de SVn. Elk met z'n eigen aandachtspunten, elk met eigen toepassingen.

Woont u in de plaats WESTERKWARTIER, kijk dan hier voor lokale informatie.

 

Klik hier en maak een afspraak om de bespaar-medewerker van Wattgroen aan je tafel te krijgen. Hij weet van alle genoemde maatregelen en leningen voldoende om je persoonlijk te informeren over de mogelijkheden. 

Samen kijk je naar de mogelijkheden om te kunnen besparen, naar de kosten van deze besparing en uitzoeken bij welke partijen jij kunt lenen. Wattgroen inventariseerd en adviseerd. Wattgroen is geen tussenpersoon of geld verstrekker.